Ο Δήμος Κορινθίων, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ) «O ΑΡΙΩΝ» και η Οργανωτική Επιτροπή του «Δικτύου Forum Ανάπτυξης» συνδιοργάνωσαν, στις 9 Οκτωβρίου 2017 ημερίδα στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου «ΘΩΜΑΣ ΘΩ

Ο Δήμος Κορινθίων, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ)  «O ΑΡΙΩΝ»  και η Οργανωτική Επιτροπή του «Δικτύου Forum Ανάπτυξης» συνδιοργάνωσαν, στις 9 Οκτωβρίου 2017 ημερίδα στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου «ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ» με θέμα: «Κορινθιακός: Βιώσιμη Ανάπτυξη ενάντια μεδουσών και μόλυνσης».

Το Δήμο Δελφών στην ημερίδα εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Δελφών – Αγροτικής Ανάπτυξης Αλιείας & Κτηνοτροφίας & Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Δήμου Δελφών κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη.

Ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος παρέστη  στις εργασίες της ημερίδας, ανακοίνωσε ότι μέχρι τέλος του 2017, ο Κορινθιακός  Κόλπος θα ενταχθεί  στο Δίκτυο Θαλασσών Νatura 2000 .

Εκ του Δήμου Δελφών