Έρευνα για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Προς τους Δημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους

Δήμων όλης της χώρας

                                                           Ιούνιος 2017

Κυρίες και κύριοι,

 

Αγαπητοί αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,

 

Ζείτε καθημερινά τα προβλήματα της καθημερινότητας στον Δήμο σας και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης, φτωχοποίησης, έντασης των κοινωνικών προβλημάτων. Ζείτε καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Θεσμός της Αυτοδιοίκησης στην πατρίδα μας και γνωρίζετε τις δυσκολίες του σήμερα, αλλά και τις συζητήσεις που γίνονται για αλλαγές στο υπάρχον θεσμικό πλαίσιο.

Απευθυνόμαστε σε εσάς ως ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για να εκφράσετε τις απόψεις σας στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιούμε σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων OPINION POLL για το παρόν και το μέλλον της Αυτοδιοίκησης. Θα είναι τιμή για εμάς να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο που σας στέλνουμε. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιοποιηθούν στα τέλη του Ιουνίου και θα παραδοθούν στα κεντρικά όργανα της Αυτοδιοίκησης.

Για να λάβετε μέρος στην Έρευνα αυτή παρακαλώ ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.questionpro.com/t/AHDunZY6yI

 

Η συλλογή των ερωτηματολογίων θα ολοκληρωθεί στις 20-6-2017.

 

Επίσης, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιηθεί σειρά ερευνών στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, ώστε να να έχουμε ένα αρκετά ικανοποιητικό δείγμα με την εικόνα των Δημοτών στα ανωτέρω ζητήματα.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

Για τo ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,

 

Στέλλα Παπαγεωργίου

-- 

Σαρρή 30, Αθήνα

Τ.Κ. 10553

Τηλ. 2103822406

fax   2103822402